Hvad gør MBS®-Relationsanalysen unik i forhold til andre typer af adfærdsprofiler?

Hvad gør MBS®-Relationsanalysen unik i forhold til andre typer af adfærdsprofiler?
Mads Elk
International ledelsestræner og direktør i Mind Balance System

Situationsspecifiktilgang:
MBS®-Relationsanalysen fokuserer på en specifik situation med en konkretrelation. Andre adfærdsprofiler tager ofte udgangspunkt i en mere generelsammenhæng som f.eks. "Arbejdet". MBS giver derfor en præcis ognuanceret adfærdsprofil, da menneskelig adfærd kan variere betydeligt afhængigtaf relationen.

Fraidentitet til personlig udvikling:
Mange adfærdsprofiler kan føre til en statisk opfattelse af sig selv ellerandre, hvor man kategoriserer sig som "at være en XX-profil."MBS®-Relationsanalysen undgår denne boks-tænkning ved at tage udgangspunkt i enkonkret relation. Dette støtter en mere fleksibel, udviklingsorienterettilgang, hvor kunden aktivt kan arbejde med at tilpasse sin adfærd efterspecifikke relationer og situationer.

Indrebalance frem for ydre sammenligning:
I modsætning til andre profiler, der ofte sammenligner individet med en størrepopulation (f.eks. udadvendt/indadvendt), fokuserer vi hos Mind Balance Systempå det indre balancekompas. Vi måler kundens adfærd i forhold til deres egenindre balance, ikke i forhold til andre mennesker. Dette gør det muligt attilbyde konkrete og målrettede anvisninger til at opnå større balance og indrero, da anvisningerne ikke handler om rigtigt eller forkert, men om at opnå enpersonlig balance. Dette gør MBS®-Relationsanalysen særligt effektiv inden forstressforebyggelse og mental balance.

Fokuspå årsager bag symptomer:
Udover at analysere adfærd arbejder vi hos Mind Balance System også med atidentificere de ubevidste blinde pletter, der kan føre til ubalanceret adfærd.Dette gør MBS®-Relationsanalysen til et kraftfuldt værktøj til at skabehurtigere og mere effektive adfærdsændringer, da MBS-træningsprogrammetfokuserer på de bagvedliggende årsager frem for blot symptomerne. VoresMBS®-videotræningsprogram er nøje tilpasset til at støtte denne proces.

Måleter øget balanceret adfærd i relationer:
Hos Mind Balance System bygger vi på tre grundprincipper for at skabebalancerede relationer:

  1. Forskning viser, at gode relationer er den vigtigste faktor for glæde og sundhed.
  2. Mennesker har friheden til at træffe valg, der bedst fremmer deres egen glæde og sundhed.
  3. Relationer baseret på en ligeværdig og balanceret tilgang til egne og andres behov giver de bedste forudsætninger for frihed og gode relationer.

Med udgangspunkt i disse principper samt vores Relationsanalyse ogvideotræningsprogram kan vi hurtigt igangsætte en effektiv træning i balanceretadfærd, der leder til øget mental balance og indre ro.

Vianerkender, at andre adfærdsprofiler også har deres berettigelse. Valget afprofil bør derfor baseres på den specifikke udfordring, man ønsker atadressere.

Læs tips og tricks

Introduktion til medarbejdertrivsel og effektivitet i organisationer

Alle kan træne gode relationer

Vi passer på din email og deler den ikke med andre jvf. vores privatlivspolitik.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.